image_6483441

Kom weer terug bij jezelf en ervaar hoe je moeiteloos gelukkig kunt zijn.

Wil je (weer) dichter bij jezelf komen, heb je het gevoel dat je leegloopt in het dagelijkse leven of ben je een Hoog Sensitief Persoon? Breng dan een bezoek aan More-U Reiki & Retreats en ontdek de wereld van Reiki en Holisme. 

Mijn naam is Marcel den Uijl

Sinds Reiki op mijn pad is gekomen tijdens mijn opleiding als Holistisch therapeut is mijn leven veel mooier en makkelijker. Dit gun ik iedereen en daarom wil ik mijn kennis graag doorgeven. Hoe meer mensen leren hun hart te volgen en bij zichzelf te blijven; hoe mooier de wereld zal zijn. 

Als gecertificeerd Reiki Master/trainer en Holistisch therapeut met ruim 50 jaar levenservaring, een rijke schat aan mensenkennis, liefde voor de natuur en voor het leven, wil ik jou graag helpen om weer terug bij jezelf te komen. Tijdens mijn opleiding als Holistisch therapeut ontdekte ik dat ik makkelijk tot de kern van een probleem weet te komen en daarmee jou kan helpen jouw hulpvraag helder te krijgen. Op basis daarvan ga ik samen met je aan de slag met diverse behandelmethodes. Omdat ik zelf hooggevoelig ben en dit veel te lang heb ontkent, kan ik me verplaatsen in mijn cliënten en ken ik het klappen van de zweep in het dagelijkse leven.  

image_6483441

Onze passie, missie en visie

Het is onze passie om mensen gelukkig te maken.

Dit doen we door het succesvol transformeren van ieder mens door hen te leren loslaten wat hen niet meer dient en te laten groeien wat het leven verrijkt. 

Het is onze missie om mensen terug bij zichzelf te brengen en hun zelfbewustzijn te vergroten zodat zij prettiger in het leven staan. 

Wij helpen jou de paden te bewandelen die jij met je hart gekozen hebt.