Reiki & Retreats 

Heb je regelmatig weinig energie? Ben je bang dat het in de wereld de verkeerde kant op gaat? Doe je vaak dingen tegen je zin? Vind je het lastig of vervelend om aan verwachtingen te voldoen? Voel je je ongelukkig? Ben je hooggevoelig? 

image_67175937

Reiki inwijdingen, Reiki behandelingen en Retreats

Bij More-U kun je terecht voor Reiki inwijdingen, Reiki behandelingen en retreats van één of meer dagen eventueel met overnachting en een volledig verzorgd verblijf. Na een bezoek aan onze heerlijke finca sta je anders in het leven en heb je een heldere kijk op obstakels die je onderweg tegenkomt. 

Door meer aandacht aan jezelf te schenken (More U) en aan jezelf te werken, helpen wij je alles los te laten wat jou niet meer dient door middel van inspirerende workshops, ontspannen Reiki behandelingen en bijzondere ceremonies. Dit terwijl je één of meer dagen geniet van het Spaanse klimaat en de mooie omgeving van Cómpeta en Andalusië. Je leert te vertrouwen op jouw intuïtie en te luisteren naar je hart. Ook laten wij je zien hoe je anders om kunt gaan met je emoties en energie, zodat je sneller je geluk en levenspad zult vinden. 

Reiki is bovendien fantastisch voor diegenen die vinden dat ze te nuchter in het leven staan voor spiritualiteit. Een Reiki master die mij eens behandelde zei erg mooi: “ik heb geen wierrook nodig om Reiki te geven”. Hij sloeg de spijker precies op zijn kop.

“When you truly do not care what anyone thinks of you, you have reached an awesome level of freedom.”

- Unknown